בת 40, נשואה + 4, גרה בקריית ביאליק.
שם המשרד: מורן נווה עיצוב פנים, חיפה.
השכלה: תואר שני במינהל ציבורי מאוניברסיטת חיפה. למדה עיצוב פנים במכללת אולטימה, מרכז הבנייה הישראלי.
סגנון העיצוב: "מודרני, נקי, חם. החללים שלי הם מינימליסטיים, אני לא אוהבת שיש הרבה פרטים. חשוב לי שהשילובים ירגישו שהחלל הוא בית ולא חלל ציבורי, במיוחד בפרויקטים של בתי מגורים. אני אוהבת להשתמש בחומרים מנוגדים ולחבר בין חם וקר, כמו שיש ועץ או בטון ועץ, ומשתמשת גם הרבה בזכוכית. אני מאוד מקפידה על הלבשה – וילונות, אקססוריז, צמחייה, הרבה תמונות ומסגרות של תמונות".
מקורות השראה: "הרבה פעמים סיפור החיים של הלקוח שאני פוגשת מהווה השראה. ההשראה הכי גדולה שלי הן תערוכות העיצוב במילאנו ואני משתדלת לבקר שם פעם בשנתיים, ופוגשת את העתיד לבוא. השנה ילדתי את הילד הרביעי, והוא פיצי, אז הפעם לא אסע. גם ספר שקראתי יכול להוות לי השראה. לדוגמה, קראתי את ספרה של ז'וז'ו מויס 'הנערה שהשארת מאחור', שבמרכזו ציור עתיק שמחבר בין שתי נשים חזקות, ובאותו הזמן עיצבתי בית ללקוחה שחיה בגפה ואספה פריטי אמנות. היה לה מאוד חשוב להשתמש בהם בבית שלה, והעולמות פשוט התערבבו לי. זה יצא בית עם עוצמה, אמירה, שמרגישים שיש בו מורשת של משפחה ופריטים שמספרים מסע של זמן".
פרויקט אחד שאת גאה בו: "דירה בקריית ביאליק של אנשים שרצו לעזוב את הבית שלהם ולעבור לסביבה חדשה, אבל בגלל מהלך עסקי לא נכון זה נבצר מהם. כשפגשתי אותם הייתי צריכה לעזור להם להרגיש טוב בבית שלהם, לשמח אותם ושירגישו שהיא חדשה. עשינו שם מהפך. חדר הרחצה היה קטן, היו חסרים שירותי אורחים, המטבח לא התאים לישיבה של כל בני המשפחה. הדירה הקטנטונת לא מתחה את עצמה, אבל באמצעות תכנון מוצלח הצלחנו להגשים את הכל, ועשיתי את אחד המטבחים הכי יפים שלי. האישה חזרה לבשל בבית ולהרגיש שזה בית. הם יצאו מהבית לשלושה חודשים, וכשהם חזרו הם פשוט לא האמינו, זה היה בית מעוצב כמו שהם תמיד חלמו, בלי לקפוץ מעל הפופיק".
החדר הכי חשוב בבית: "יש שני חדרים: הסלון והמטבח – החלל הציבורי, ויחידת ההורים, שעליהם אני תמיד שמה את עיקר הפוקוס. אני רוצה שלכל המשפחה יהיה מקום נעים לשבת ביחד, אבל שגם למי שהקים את הבית תהיה את הפינה שלו – מקום לנוח, להירגע, לישון טוב. חשוב לי מאוד לפנק, ואלו שני האזורים שצריך הכי להשקיע בהם מבחינת התקציב".